image Drejtësi -

Aktualitet

news image
Dyshohet se u pagua 30 mijë euro për ta vrarë Liridonën, Granit Plava dhjetë vite më parë akuzohej për këtë vepër penale
Drejtësi
news image
Ish-zyrtarja e OSBE-së: Kemi marrë informata nga civilët se UÇK-ja ndalonte persona
Drejtësi
news image
Halitjaha përfundon dëshminë në Hagë: I uroj sukses këtij procesi, liri çlirimtarëve
Drejtësi
news image
Halitjaha thotë se në Zonën e Budakovës nuk pati gjykata ushtarake dhe as objekte ndalimi
Drejtësi
news image
Kurti për vrasjen e Liridona Ademajt dhe 14 vjeçares në Shkup: Duhen dënime meritore
Drejtësi
news image
Si u dënuan vrasjet e grave në Kosovë?
Drejtësi
news image
Gjykimi ndaj Hashim Thaçit dhe të tjerëve, vazhdon sot dëshmia e Halitjahës
Drejtësi
news image
“Psikopati”- Avokati Berisha: Naimi ka përmendur si motiv edhe tradhtinë
Drejtësi
news image
Avokati Berisha: Arma e krimit është gjetur në “sanë” mbrapa shtëpisë së vrasësit
Drejtësi
news image
Paneli i Speciales pranon për provë të besueshme dokumente fotokopje, dorëzuara nga Shërbimi Sekret i Serbisë
Drejtësi
news image
Halitjaha në Hagë: Ka pasur më shumë se një person me nofkën “Luli” gjatë kohës së luftës
Drejtësi
news image
Dokumentet fotokopje që u dorëzuan nga Sherbimi Sekret i Serbisë, pranohen si të besueshme nga paneli i Speciales
Drejtësi
news image
Valon Syla kërkon 30 mijë euro dëmshpërblim nga të akuzuarit për sulmin fizik ndaj tij
Drejtësi
news image
Vazhdon dëshminë Sadik Halitjaha në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve
Drejtësi
news image
Kërkesa për t’ia kufizuar kontaktet Thaçit, Veselit e Selimit, Prokuroria në Hagë del me njoftim
Drejtësi
news image
Fajtorët për krimin ndaj Liridonës: Naim Murseli fillimisht e pranoi se ka urdhëruar vrasjen e saj, pastaj i ndërroi fjalët
Drejtësi