image Ekonomi -

Ekonomi

news image
BQK: Rritja ekonomike e Kosovës për vitin 2024 do të jetë 3.9 për qind
Financa
news image
BQK anëtarësohet në Shoqatën Evropiane të Shtëpive të Kliringut të Pagesave
Financa
news image
Mërgimtarët dërguan 112.13 milionë euro në Kosovë gjatë muajit mars
Financa
news image
BQK largon tarifën për depozitimin e monedhave metalike
Financa
news image
Murati: Investimet kapitale rriten për 33%, niveli më i lartë ndonjëherë
Financa
news image
Për dy muaj diaspora dërgoi 174 milionë euro në Kosovë
Financa
news image
Murati: Brenda një viti janë mbyllur dy mijë biznese
Financa
news image
BQK: Për katër muaj janë tërhequr nga qarkullimi mbi 47 mijë 2 euroshe false dhe mbi 230 mijë 500-she
Financa
news image
Rafuna: Bizneset po marrin punëtorë nga Bangladeshi e India, Kosovën po e shohin si vend transit për vendet e BE-së
Biznes
news image
Lajm i mirë për bujqit, hapet zyrtarisht aplikimi për subvencione në bujqësi
Prodhime Vendore
news image
Bursa e përbashkët e energjisë, hapet mes Kosovës e Shqipërisë
Prodhime Vendore
news image
BQK: Mbi 84 milionë shënuan remitencat gjatë muajit janar në Kosovë
Financa
news image
Murati: Me ligjin e ri të ATK-së në shkurt janë regjistruar mbi 5 mijë punëtorë
Financa
news image
BQK: Vlera e kredive të reja në janar ishte 137.9 milionë euro, ajo e depozitave 90.4 milionë euro
Financa
news image
Rafuna: Për të pasur qëndrueshmëri ekonomike, qeveria të jetë në koordinim me SHBA-të
Financa
news image
BQK: 180 mijë copa kartëmonedha 500 euroshe tërhiqen nga qarkullimi në Kosovë
Financa