image Arsim -

Aktualitet

news image
Këshilli i Prindërve kërkon nga MASHT-i pushim pranveror për nxënësit
Arsim
news image
Mësimdhënësit ankohen për sjelljen e keqe të nxënësve ndaj tyre: Prindërit s’po gjejnë kohë për fëmijët
Arsim
news image
Nxënësi ia vë zjarrin tualetit në një shkollë në Prishtinë, flet drejtori: Ai nesër me u punësu në fabrikë e çon në hanë (VIDEO)
Arsim
news image
Në Prishtinë planifikohet ndërtimi i edhe tri shkollave të reja në vlerë 12 milionë euro
Arsim
news image
Jep dorëheqje drejtori i Arsimit në Dragash, Selim Kryeziu
Arsim
news image
Për Ditën e Mësuesit, vajza e Jakup Krasniqit e kujton atë me një deklaratë që e kishte dhënë në Hagë
Arsim
news image
Osmani uron 7 Marsin: Mësuesit tanë janë dëshmuar në kohë shumë të vështira, ndaj ata janë heronj të dijes
Arsim
news image
Jasharaj: Asnjë punëtor i arsimit nuk është i kënaqur me vlerën e koeficientit
Arsim
news image
Nagavci uron mësuesit për 7 Mars: Njoh dhe vlerësoj pafundësisht punën tuaj
Arsim
news image
Mësimdhënësit refuzojnë të testohen: Është nënçmim për punën e studimet
Arsim
news image
Jashari: S’e kemi kundërshtuar Ligjin e Pagave, presim që vlera e koeficientit të ngritet
Arsim
news image
Nagavci: Ata që i plotësojnë kriteret do jenë inspektorë të arsimit, mungesa e tyre na sjell pengesa
Arsim
news image
Vihet gurthemeli për ndërtimin e objektit të ri të FSHMN-së
Arsim
news image
Dhuna ndaj 5-vjeçarit në kopshtin “Nina”, Nagavci: Edukatores i është ndërprerë marrëdhënia e punës
Arsim
news image
Kryekuvendarja e Shqipërisë uron 53-vjetorin e themelimit të UP-së: Qendër e rëndësishme e vetëdijes kombëtare
Arsim
news image
Krasniqi në 53-vjetorin e UP-së: Shumë studentë të jashtëzakonshëm s’po e shohin të ardhmen në Kosovë
Arsim