image OP-ED -

OP-ED

news image
Intervistë | Weber: Qeveria ose ishte naive për Asociacionin si kusht, ose mendoi se tejkalon Francën e Gjermaninë
Politikë
news image
Parisi e Roma po i kërkojnë Kosovës të zbatojë diçka që as ata vetë nuk e kanë bërë për pakicat e tyre etnike
Politikë
news image
Kush është Akil Gjakova, djali nga Peja që sot fitoi medaljen e artë në Kosovë
Sporte Luftarake
news image
Hoti: Asnjë shenjë nuk e bëri në ekonomi qeveria e “punësimit dhe drejtësisë”
Analizë
news image
Intervistë/ Bajrami: Qeveria e ka humbur betejën me krizën energjetike, dimri do të jetë shumë i vështirë
Politikë
news image
Konspiracionet në botëkuptimin e përgjithshëm për konspiracionistët në kohë pandemie
Analizë
news image
Mikrobiologu kosovar nga Holanda tregon se cili mund të jetë shkaktari i helmimit të qytetarëve në Deçan
Analizë
news image
Gjendjet e nivelit të vetëdijes, çrregullimi disociativ i identitetit, depersonalizimi dhe derealizimi
Analizë
news image
Bildt: Nëse nuk jemi serioz me integrimin e Ballkanit Perëndimor në BE, ‘non-papers’ dalin në tryezë
Analizë
news image
Serwer: Nuk ka nevojë të nxitohet për dialogun, duhet edhe një vit për ta përgatitur terrenin për njohje reciproke Kosovë-Serbi
Analizë
news image
Non-papers, shqetësim dhe panik sipas ritualit
Analizë
news image
ShBA-ja: Kosovës i duhet vetting sistematik, të mos përsëriten gabimet e Shqipërisë
Intervistë
news image
Me gjithë respektin Kryeministër, gabim!
Analizë
news image
A mund të mësohet bota të jetojë me COVID-19?
Intervistë
news image
Whyte: Kurti duhet të ketë kujdes nga premtimet që bën, do të gjykohet për veprat dhe jo fjalët
Intervistë
news image
Pandemitë dhe paradoksi i përparimit të njerëzimit
Analizë