image Skandaloze -

Hulumtime

news image
Prizrenasi nga burgu kërcënon nënën e tij: Si të lirohna kom me iu vra krejtve
Siguri
news image
E pazakontë – Gjykata e Mitrovicës privilegjon të arrestuarit për drogë, refuzon kërkesën për paraburgim
Drejtësi
news image
NPL “Pastrimi” në Han të Elezit këmbëngul që u bazuan në ligj kur kërkuan kryeshef me shkollë të mesme
Skandaloze
news image
Skandal/ Ndërmarrja publike në Han të Elezit në konkursin për kryeshef kërkon vetëm diplomën e shkollës së mesme
Skandaloze
news image
Skandaloze: Pamje se si stafi i QKMF-së në Pejë bëjnë sefa me kafe, s’i japin shërbim pacientes me tension të lartë
Skandaloze
news image
Skandal/ Në krye të OMK-së në Spitalin e Gjakovës zgjedhet Zef Komani, i dënuari për korrupsion
Skandaloze
news image
Skandaloze: Mësimdhënësi në Viti rrah brutalisht një nxënëse – PAMJE
Skandaloze
news image
Vazhdon “mjeshtëria” në klinikat estetike të Kosovës, doktorët po injektojnë produkte të paautorizuara
Skandaloze
news image
Për një “R”, në RTK u keqpërdorën 472 mijë euro
Skandaloze
news image
Pas publikimit të lajmit nga Sinjali, vjen arsyetimi i doktoreshës për produktet pa afat dhe injektimet e tubave të gabuar
Skandaloze
news image
Skandaloze: Eksperimentimet me produkte pa afat në klinikat estetike, Inspektorati Shëndetësor askund
Skandaloze
news image
Motra e Liburn Aliut emërohet në Këshillin Drejtues të Odës së Farmacistëve
Skandaloze
news image
Kepërdorimet në Prokurimin Publik/ Sinjali sjellë kurdisjen e tenderit milionësh
Ekskluzive
news image
Pamjet e dhunës policore ndaj personave duarlidhur të publikuara ekskluzivisht nga Sinjali
Ekskluzive
news image
“Robtë t’i q****, edhe kuzhinierën ta q*”/ Gjuha fyese e poshtruese e zyrtarëve policorë në Prizren
Skandaloze
news image
Skandaloze: Torturë e trajtim çnjerëzor nga Njësia Speciale e Policisë në Prizren ndaj qytetarëve duarlidhur brenda stacionit policor
Ekskluzive