image "Tunel" në Rrugën C në Prishtinë, gjendja e mjerueshme (FOTO)
[wp-story id="814678"]

Sociale

“Tunel” në Rrugën C në Prishtinë, gjendja e mjerueshme (FOTO)

news image

Punimet në rrugën “Muharrem Fejza” ende nuk kanë përfunduar, kështu që ka kohë që gjendja e kësaj rruge është e mjerueshme, shkruan Gazeta Sinjali.

Në disa pamje të publikuara sot nga “Ju flet Prishtina”, shihet se gjendja e rrugës që mundëson qasjen në rrugën “C” është vështirë e tejkalueshme.

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe ambiente të jashtme

Nga fotot shihet se gjendja është e tmerrshme, madje nga banorët kjo pjesë e rrugës konsiderohet si “tunel”.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.
Mund të jetë një imazh i 1 person dhe ambiente të jashtme

Nga këto pamje shihet se rrezikshmëria për banorët është e lartë, pasi që edhe mbrojtëset nuk janë në nivelin e duhur të sigurisë./GazetaSinjali/