image Shpërndahen pako ushqimore për familjet në nevojë në Prishtinë

Kosovë

Ndihma/ Shpërndahen pako ushqimore për familjet në nevojë në Prishtinë

news image

Komuna e Prishtinës bashkë me organizatën “Katar” kanë ndihmuar me 500 pako ushqimore dhe higjienike dhe me 1.2 ton miell, familjet me gjendje të vështirë ekonomike

Koordinatori i Projekteve në Drejtorinë për Mirëqenie Sociale, Premtim Fazliu tha se  po ndihmojnë këto familje në nevojë në bazë të kërkesave që kanë marrë në qendrën e thirrjeve.

Ai tha se po shpërndahen 500 pako ushqimore dhe higjienike dhe 1.2 ton miell për t’u ndihmuar qytetarëve gjatë kohës së pandemisë.

Violeta Hasani përfaqësuese e banorëve, tha se i janë falënderues komunës për këto ndihma që po u vinë për të kaluar këtë gjendje, raporton EO.

Sabedin Berisha, nga Bashkësia Lokale, tha se këto pako janë shpërndarë në vazhdën e ndihmave që po shpërndanë komuna për të qenë sa më pranë qytetarëve në këto ditë.