image Përveç problemeve me rrymë, tani Fushë Kosova dhe një pjesë e Prishtinës përballen me reduktime të ujit

Kosovë

Përveç problemeve me rrymë, tani Fushë Kosova dhe një pjesë e Prishtinës përballen me reduktime të ujit

news image

KRU “Prishtina” ka njoftuar se Fushë Kosova dhe një pjesë e Prishtinës, do të përballen me reduktime të ujit të pijshëm.

Kjo vjen si pasojë e ndërprerjes së energjisë elektrike në ITU Albanik, deri në rregullimin e defektit nga KEDS.

“Për shkak të ndërprerjes së energjisë elektrike në ITU Albanik, jemi të detyruar që përkohësisht deri në aftësimin e defektit nga ana e KEDS/ KOSTT të bëjmë reduktime të ujit për Fushë Kosovën, Kodrën e Trimave, lagjen Arbëria, një pjesë e lagjes Kalabria, Lagjja Çamëria dhe pjesa e Medreses. Ju mbajmë të informuar!”, thuhet në njoftim.

/GazetaSinjali/