image Njëra korsi në "Muharrem Fejza" do të mbyllet për dy ditë

Kosovë

Njëra korsi në “Muharrem Fejza” do të mbyllet për dy ditë

news image

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se njëra korsi në rrugën “Muharrem Fejza” do të mbyllet për dy ditë.

Për arsye të disa sanimeve në rrugë, korsia e djathtë e rrugës “Muharrem Fejza” nga rrethrrotullimi i rrugës “B” në gjatësi prej 700 metrash do të mbyllet ditën e shtunë (24 qershor) dhe të dielë (25 qershor), thuhet në njoftim.

Qytetarët mund t’a shfrytëzojnë korsinë e majtë të kësaj rruge, si dhe rrugët tjera të lagjes, thuhet ndër të tjerash në njoftim.

/GazetaSinjali/