image Lumë i ujërave të zeza në rrugën "B" në kryeqytet
[wp-story id="814678"]

Kosovë

Prishtinë/ Lumë i ujërave të zeza në rrugën “B” në kryeqytet

news image

Në rrugën “B” në Prishtinë ka shpërthyer kanalizimi.

Në pamjet e dërguara nga një sinjalizues shihen sesi ujërat e zeza po përshkojnë atë pjesë të kryeqytetit, derisa organet komunale nuk kanë dalur për ta evituar këtë problem.

Ujërat e zeza që po përshkojnë shkallët dhe trotuaret duken si ndonjë lumë. /Gazeta Sinjali/