image Ky është qyteti që nuk do të ketë rrymë deri në gjashtë orë nesër
[wp-story id="814678"]

Sociale

Ky është qyteti që nuk do të ketë rrymë deri në gjashtë orë nesër

news image

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike (KEDS) ka njoftuar do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në Gjakovë, për shkak të punimeve në rrjet.

KEDS-i ka për punime të domosdoshme në rrjet pas katër ditësh.

Njoftimi i KEDS-it:

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 (me kod: 810000), TS 35/10kV Gjakova II (me kod: 810001) dhe 3 dalje 10kV në NS 35/10kV Gjakova III – pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumator), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali (një pjesë), Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Rruga Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina, Ali Ibra, Ferhat Binishi (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Marin Barleti, Mazllum Lakuci, Mbretëresha Teuta, Nënë Tereza, Përmet Vula (një pjesë), Petro Nini Luarasi, Rruga Tirana, Skënderbeu (një pjesë), Tefik Çanga dhe Vëllezërit Frashëri, Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta (1 konsumatorë), Asim Vokshi (1 konsumator), Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi (1 konsumatorë), Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Londra, Vashingtoni, Yjet e Erenikut dhe Ymer Prizreni, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Azem Hajdari, Bashkim Idrizi, Besim Bistrazhini (një pjesë), Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Elena Gjika, Faik Konica, Gjergj Fishta, Hasan Prishtina, Hysni Dobruna (një pjesë), Korab Binxhiu, Migjeni, Nimon Ferizi, Orize, Londra, Uashingtoni, Skendërbeu, Yjet e Erenikut dhe Yll Morina, Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi (1 konsumator), Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit (2 konsumatorë), Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina (2 konsumatorë), Lagjëja Brekoc, Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica, Spitali Regjional i Gjakovës, 4 konsumatorë komercialë në rrugën Dëshmorët e Lirisë dhe Skënderbeu- biznese, Thertorja, Fehmi Agani, Ibrahim Fehmiu, UÇK-së, Sadik Pozhegu (1 konsumator) dhe Sadik Stavileci, Tirana, Bajram Curri (2 konsumatorë), Dërgut Vokshi, Ismail Qemali (5 konsumatorë), Marin Barleti (një pjesë), Nënë Tereza, Pjetër Budi, rruga e UÇK-së, Sadik Pozhegu (5 konsumatorë), Sadik Stavileci, Skënderbeu (2 konsumatorë), Sylejmon Vokshi, Ngrohtorja – Gjenerimi dhe Rroni Fer; fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub, Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz, Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë) dhe Rrezinë (një pjesë).

Arsyeja: Përgatitja për energjizimin e impiantit të ujërave të ndotura, për KRU Gjakova./GazetaSinjali/