image KEDS njofton për reduktime të rrymës në këto vende

Kosovë

KEDS njofton për reduktime të rrymës në këto vende

news image

KEDS ka publikuar planin e punimeve në rrjetë që do të ndodhin gjatë dy ditëve të ardhshme. Kësisoj do të këtë edhe ndërprerje të rrymës për disa orë në disa zona.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

10.02.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Peja

1.

Nga NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Loxha (kodi: 51000008)  nga ora 10:30 deri në ora  12:30

Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj, Raushiq Kulla.

Arsyeja : Ndërprerje për siguri të sistemit, ndrrimi i GM dhe TMRR-ve pas rritjes së fuqisë në NS 10/0.4kV.

Ferizaj

1.

NS 35/10(20)kV Magure do të ndërprehet:

NS 35/10(20)kV Magure –Trafo Fusha 1 dhe 2 (H02 dhe H05) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10(20)kV prej orës 10:30  deri ne ora 14:30.

Vendet: Fshatrat: Baicë, Fushticë e Poshtme, Fushticë e Epërme, Kishnarekë, Krajmirovc, Krojmir, Mirenë, Nekoc, Resinoc, Rrezja (një pjesë) dhe Shalë, Blinaj (një pjesë), Dorajë e Madhe, Dobrajë e Vogël, Krojbardh (Dorajë e Madhe), Leshan(Gllanic) (një pjesë), Magurë, Medvec, Poturoc, Qylagë, Rrezja, Torinë dhe Vërshec, Harilaç, Rrafshina (Treshnjevkë), Sllatinë (një pjesë), Treshnjevk (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë), Vrellë e Goleshit dhe një pjesë e Sllatinës dhe Sllatinë (te aeroporti), , konsumatorë komercial në fshatin Magurë, Medvec dhe Kodra e Goleshit dhe AEC KOSOVA_Ëind Poëer.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, kontrollimi i mbrojtjes rele në NS

Gjakovë

1

Nga NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Malisheva  (kodi: 82082004)  nga ora 07:00 deri në ora  08:00

Vendet: Rrugët:535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, .611 Jahir Mazreku. 612 Viliam Voker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumatorë), Senik (1 konsumatorë).

Arsyeja : Ndërprerje për siguri të sistemit, energjizimi i kabllit i cili ka qenë në prishje.

11.02.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS10/0.4kV TS Qagllavica 3 (Kodi: 19000034034) prej 10:00 deri në  ora 15:00

Vendet: Sëiss Village,Spar Kosova,Point Computers,Such Pizza Çagllavicë.

Arsyeja: Ndrrimi i transformatorit dhe ormanit TU, sipas PEE.

/GazetaSinjali/