image Kaos në rrugët në Prishtinë, ndalen semaforët si pasojë e mungesës së rrymës - VIDEO

Kosovë

Kaos në rrugët në Prishtinë, ndalen semaforët si pasojë e mungesës së rrymës – VIDEO

news image

Është shkaktuar kaos në njërën prej rrugëve të Prishtinës.

Rruga Bulevardi Dëshmorët e Kombit, është bllokuar.

Arsyeja e bllokimit të kësaj rruge është ndërprerja e energjisë elektrike që ka shkaktuar mos funksionalizimin e semaforëve.

Kështu duke bërë kolona të gjata dhe duke u bërë rrugë zor e kalueshme.

/GazetaSinjali/