image Detaje të reja nga aksioni i Krimeve Ekonomike: 11 zyrtarë të arrestuar dhe 9 qytetarë, në mesin e tyre edhe biznismen

Siguri

Detaje të reja nga aksioni i Krimeve Ekonomike: 11 zyrtarë të arrestuar dhe 9 qytetarë, në mesin e tyre edhe biznismen

news image

Gazeta Sinjali ka mësuar nga burimet brenda Prokurorisë së në aksionin e Krimeve Ekonomike që po vazhdon edhe në këto momente, janë arrestuar 11 zyrtarë dhe 9 qytetarë, në mesin e tyre edhe biznismen.

Ky aksion është zhvilluar dhe po vazhdon në disa lokacione të vendit. Sipas burimeve të Sinjalit përveç rajonit të Prishtinës, përkatësisht Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë ky aksion shtrihet edhe në rajonin e Pejës dhe të Gjilanit.

Cak i këtij operacioni janë edhe komuna e Podujevës, Vitisë, Fushë Kosovës dhe Istogut.

Veprat për të cilat dyshohen personat e arrestuar janë “Keqpërdorim i detyrës apo autoritetit zyrtar“, “Marrje ryshfeti”, “Dhënie ryshfeti” dhe “mashtrim me subvencione”.

Gazeta Sinjali do të ju mbajë të informuar lidhur me detajet e këtij aksioni.

/GazetaSinjali/