image Biznesmeni i arrestuar për prostitucion është vëllai i zv/drejtorit të shkollës në Malishevë që akuzohet për sulm seksual ndaj nxënëses
[wp-story id="814678"]

Siguri

Biznesmeni i arrestuar për prostitucion është vëllai i zv/drejtorit të shkollës në Malishevë që akuzohet për sulm seksual ndaj nxënëses

news image

Biznesmeni i njohur kosovar, Kushtrim Krasniqi i cili u arrestua nën dyshimet për “mundësim apo detyrim në prostitucion” është vëllai i ish-zëvendësdrejtorit të gjimnazit “Hamdi Berisha” në Malishevë ndaj të cilit është ngritur aktakuzë për sulm seksual të një nxënëseje, shkruan Gazeta Sinjali.

Kushtrim Krasniqi, 43-vjeçar u arrestua më 5 prill bashkë me tri vajza të moshave 20 dhe 22-vjeçare pasi dyshohen se për gati 7 muaj shfrytëzuan një të mitur për prostitucion.

Burimet e Gazetës Sinjali kanë bërë të ditur se biznesmeni Krasniqi nga Drenoci i Malishevës është pronar i disa kompanive në Prishtinë, Prizren, Kaçanik e Fushë Kosovë, derisa dikur njihej si pronar i kompanisë së sigurimit fizik “Rojet e Nderit”. Në Agjencinë për Regjistrimin e Bizneseve, Kushtrim Krasniqi rezulton të jetë pronar i nëntë kompanive që veprojnë në vendin tonë.

Edhe vëllai i Kushtrimit, Atom Krasniqi në telashe me shtetin

Muaj më parë vëllai i Kushtrimit, Atom Krasniqi ra po ashtu në prangat e Policisë, si i dyshuar se ka kryer veprën penale “sulm seksual” ndaj një nxënësje në shkollën ku shërbente.

Ndaj Atom Krasniqit, Prokuroria Themelore në Gjakovë ka ngritur aktakuzë për rastin e 16 dhjetorit të vitit 2021, i cili në cilësi të zëvendësdrejtorit të shkollës, me qëllim seksual dhe pa pëlqimin e nxënëses,  e kishte prekur të njëjtën në banjon e shkollës, ku kishte filluar ta sulmonte seksualisht. Prokuroria ka njoftuar se aktakuza ndaj tij është ngritur në shkurt të këtij viti.

Derisa për vëllain e tij, pronar i 9 bizneseve në Kosovë, Kushtrim Krasniqin, Departamenti i Përgjithshëm i Prokurorisë Themelore në Prishtinë, ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit, pasi dyshohet se shfrytëzoi një të mitur për prostitucion nga muaji tetor i vitit të kaluar deri në ditën kur është kapur.

Detajet ekskluzive lidhur me rastin ku është i përfshirë biznesmeni Kushtrim Krasniqi i gjeni në linkun e mëposhtëm.

Shënim: Personat e apostrofuar në këtë artikull prezumohen të pafajshëm derisa fajësia e tyre të mos provohet me vendim të formës së prerë nga gjykata.

/GazetaSinjali/