COVID-19

Të infektuar

11130

Të shëruar

6817

Të vdekur

381

Telefonat mund të mbushen plotësisht brenda 15 minutave

news image

Smartphonet së shpejti mund të rimbushen plotësisht brenda 15 minutave, kjo pasi që u prezantuar një standard i mbushësit të shpejtë.

Mbushësi i shpejtë i Qualcomm 5, do të lejojë që telefonat të mbushen nga 0 deri në 50% në vetëm pesë minuta

Pajisja mund të jetë në treg në fund të këtij viti dhe do të jetë në përputhje me më shumë se 250 telefona inteligjentë, por vetëm për Androids e jo iPhone.

Përparimet e mëparshme të mbushësve të baterive kanë zvogëluar kohën e mbushjeve.

Quick Charge 5 ofron aftësi superiore të mbushjeve dhe zvogëlon prodhimin termik. Në të ardhmen, më shumë përdorues të Xiaomi-t do të jenë në gjendje të kenë përvojat e mbushjes me shpejtësi të lartë. /Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: