image Ministria e Infrastrukturës: Kompanitë e mirëmbajtjes janë në terren për pastrimin e borës

Sociale

Ministria e Infrastrukturës: Kompanitë e mirëmbajtjes janë në terren për pastrimin e borës

news image

Ministria e Mbrojtjes, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës bën të ditur se të gjitha kompanitë e kontraktuara për mirëmbajtjen e rrugëve kanë dalë sot në terren, për shkak të kushteve atmosferike.

Këtë e bëri të ditur Hysen Durmishi nga kjo ministri, me anë të një postimi në rrjetin social Facebook.

Me të filluar reshjet e borës në vendin tonë, kompanitë e mirëmbajtjes verore dhe dimërore, të kontraktuara nga MMPHI, kanë dalë në terren për pastrimin e borës në rrugët regjionale, nacionale dhe autoudhë”.

Ju lutemi që përgjatë kësaj kohe të vozisni me kujdes të shtuar”, ka thënë MMPHI.

/Gazeta Sinjali/