image Lojtarët e Barcelonës zbresin pagat për 70%, Messi tregon arsyen humane
[wp-story id="814678"]

Futboll

Sport/ Lojtarët e Barcelonës zbresin pagat për 70%, Messi tregon arsyen humane

news image

Lojtaret e Barcelonës kanë pranuar që të ulin pagat e tyre 70% dhe do të kontribojnë ata që stafi tjeter i klubit të marrë pagën e plotë 100%.

Këtë e ka bërë të ditur kapiteni Leo Messi, ku edhe njëherë tjetër përmes rrjetit social ‘Instagram’, ka reguar rreth lajmeve të rreme që po qarkullonin për pagat e lojtarëve të Barcelonës.

Ai gjithashtu është arsyetuar edhe për heshtjen që ka pasur Barcelona këtë ditë pikërisht për këtë arsyje, duke thënë se lojtarët e Barcelonës po mundoheshin që të sigurojnë një zgjidhje për të gjithë stafin punues të Barcelonës.