image KEDS njofton për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës nesër - Sinjali

KEDS njofton për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës nesër

news image

KEDS ka njoftuar se disa vende do të mbesin sot pa energji elektrike.

Këto ndërprerje do të bëhen për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi:

Ferizaj

 1.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja – LP 10kV Zona Industriale (kodi: 41000009) prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Një pjesë e fshatit Konjuh dhe disa konsumatorë komercial të fshatit Livagjë/Livade, Magj. Ferizaj-Prishtinë dhe Magj.Lipjan-Prishtinë.

Arsyeja: Vendosja e shtylles TM, sipas PEE

 2.

TS 110/35/10kV  Lipjan  do të ndërprehet:

Dalja 10KV QMI   (Kodi:41000011) prej ores 12:00 –16:30.

Vendet: Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magj. Lipjan-Prishtinë (një pjesë) dhe fshati Suhadoll (një pjesë)..

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas PEE.

 Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/

/GazetaSinjali/Shpërndaje artikullin