image Telefona -

Tech & Auto

news image
Apple po përgatit lansimin e një iPhone të ri, më i shtrenjti ndonjëherë
Telefona
news image
Apple ka një përditësim të rëndësishëm për përdoruesit e iPhone
Telefona
news image
Apple do t’i bindet vendimit të PE-së për ta përdour të njëjtin karikues të gjithë telefonat
Telefona
news image
Parlamenti Evropian miratoi ligjin e ri, të gjithë telefonat do kenë të njëjtin karikues
Teknologji
news image
Kriza energjetike, telefonat celularë mund të mos funksionojnë në Evropë
Teknologji
news image
Çfarë nënkuptojnë pikat e verdha dhe jeshile në ekranin e iPhone?
Telefona
news image
Ulet numri i përdoruesve të telefonisë mobile në Kosovë, më shumë përdoret interneti
Telefona
news image
WhatsApp nuk do të funksionojë më në këta telefona
Telefona
news image
Apple zbulon iPhone 14 Pro, ja nga ku mund ta bleni
Telefona
news image
Apple pritet të zbulojë Iphone 14, mësoni datën
Telefona
news image
Viber paralajmëron risi, thirrje falas me telefonat fiks dhe celular për këta përdorues
Telefona
news image
iPhone juaj ka një truk të fshehur, por tepër të zgjuar që duhet ta përdorni çdo ditë
Teknologji
news image
Nëse përdorni produkte të Apple, përditësoni sa më parë softuerin e pajisjeve tuaja
Teknologji
news image
BE bie dakord, celularët do të kenë një model karikuesi të përbashkët
Telefona
news image
iPhone 14 vjen në muajin shtator, ndryshime “drastike” në dizajn?
Telefona
news image
Kështu pritet të duket iPhone 14
Telefona