image Aplikacione -

Tech & Auto

news image
Varësia e të miturve nga Tik Tok, BE mund të ndalojë platformën ‘Tik Tok Lite’
Aplikacione
news image
BE vendos nën hetim kompaninë “Meta”, arsyeja lidhet me cenimin e sigurisë së fëmijëve
Aplikacione
news image
Vjen GPT-4o, por çfarë thotë për këtë risi Mira Murati
Aplikacione
news image
Tiktok etiketon përmbajtjet e AI, çka do të ndodhë me prodhimet e gjeneruara prej saj
Aplikacione
news image
“Më parë do të mbyllej se sa të shitej”, çka po raportohet për TikTok-un
Aplikacione
news image
Rrjeti social që mund ta kërcënojë Facebook, Instagram dhe TikTok
Aplikacione
news image
‘Find My Device’ i Google më në fund është funksional, nuk ka më pajisje të humbura
Aplikacione
news image
Whatsapp jashtë funksionit, s’mund të dërgoni apo të merrni mesazhe
Aplikacione
news image
Gmail feston sot 20-vjetorin e ‘lindjes’ pikërisht me 1 prill
Teknologji
news image
Parashikimi i motit, Google po punon në një tjetër model me Al
Teknologji
news image
Shkelen aktet dixhitale, Apple, Meta dhe Google hetohen nga BE-ja
Aplikacione
news image
Ky grup i hakerëve pretendon se ka marrë më shumë se 740 GB të dhëna, përshirë ato të Viberit
Aplikacione
news image
Për të ‘folur’ me nënën e ndjerë, gruaja siriane përdori inteligjencën artificiale
Aplikacione
news image
Musk në shenjë ‘hakmarrjeje’ ndaj OpenAl prezanton chatbotin ‘Grok’ me burim të hapur
Aplikacione
news image
Pasi ra rreth një orë, lajmërohet Facebook: Ne jemi kthyer
Aplikacione
news image
Elon Musk s’e humb rastin, tallet pasi platformat e Meta-s ranë nga sistemi
Aplikacione