image Analizë -

OP-ED

news image
Hoti: Asnjë shenjë nuk e bëri në ekonomi qeveria e “punësimit dhe drejtësisë”
Analizë
news image
Konspiracionet në botëkuptimin e përgjithshëm për konspiracionistët në kohë pandemie
Analizë
news image
Mikrobiologu kosovar nga Holanda tregon se cili mund të jetë shkaktari i helmimit të qytetarëve në Deçan
Analizë
news image
Gjendjet e nivelit të vetëdijes, çrregullimi disociativ i identitetit, depersonalizimi dhe derealizimi
Analizë
news image
Bildt: Nëse nuk jemi serioz me integrimin e Ballkanit Perëndimor në BE, ‘non-papers’ dalin në tryezë
Analizë
news image
Serwer: Nuk ka nevojë të nxitohet për dialogun, duhet edhe një vit për ta përgatitur terrenin për njohje reciproke Kosovë-Serbi
Analizë
news image
Non-papers, shqetësim dhe panik sipas ritualit
Analizë
news image
Me gjithë respektin Kryeministër, gabim!
Analizë
news image
Pandemitë dhe paradoksi i përparimit të njerëzimit
Analizë
news image
Si ta njohë Serbia Kosovën?
Analizë
news image
Mero Baze: Në Kosovë si murgeshë, në Shqipëri si prostitutë
Analizë
news image
Kriza aktuale ekonomike, është gjithashtu edhe një krizë e demokracisë
Analizë
news image
Dialogu me Serbinë, prioritet apo jo i qeverisë së ardhshme të Kosovës?
Analizë
news image
Ndikimi psikologjik i subjekteve politike gjatë pandemisë COVID-19 në Kosovë dhe rekomandimet e domosdoshme në rrafshin psikosocial
Analizë
news image
Vaksinat dhe COVID-19: Ballkani Perëndimor ndihet i përjashtuar
Analizë
news image
Biden dhe paraardhësit e tij
Analizë