image A mund ta besoni se çfarë i ndodh trupit nëse bëni këtë ushtrim të thjeshtë - Sinjali

A mund ta besoni se çfarë i ndodh trupit nëse bëni këtë ushtrim të thjeshtë

news image

Një ushtrim që kursen kohë dhe mund të bëhet kurdo dhe kudo, duke dhënë kështu rezultate të shkëlqyeshme është ushtrimi plank, apo ushtrimet e përballimit.

Sipas ekspertëve pesë minuta plank në ditë janë ideale.

Pas dy muajsh të bërjes së këtij ushtrimi, ndryshimet të cilat mund t’i prisni janë këto:

Dhembja në shpinë zhduket

Muskujt e stomakut bëhen më të fortë

Përmirësohet qëndrimi

Zhvillohet fleksibiliteti

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin