image Zgjedhja e kafshës shtëpiake zbulon diçka interesante për ju - Sinjali

COVID-19

Të infektuar

14882

Të shëruar

12188

Të vdekur

607

Zgjedhja e kafshës shtëpiake zbulon diçka interesante për ju

news image

Njerëzit ndonjëherë duan të kenë një mace kur jeta e tyre nuk është e ekuilibruar, megjithëse mund të mos jenë të vetëdijshëm për këtë. Qeni vendoset nga individë që fshehin shumë krijimtari.

Ja çfarë thotë një përzgjedhje e një kafshe të përkëdhelur për ju.

Qeni

Përfaqëson energjinë e diellit. Nëse një fëmijë dëshiron një qen, jo një mace, kjo tregon se ekziston një aftësi e madhe krijuese tek ai, një artist thjesht duke pritur të dalë prej tij dhe të tregojë veten para botës.

Qeni rrit aftësitë krijuese gjatë moshës madhore. Gjithashtu, lidhja njeri-qen mund të jetë tepër e thellë, pasi ata kanë aftësinë ta kuptojnë mirë njëri-tjetrin.

Njerëzit ndonjëherë zgjedhin një qen kur duket sikur jeta e tyre është e keqe, dhe kjo kafshë është atëherë si dielli që do të ndriçojë rrugën e tyre dhe do t’i ngrohë ata rreth zemrës së tyre. Ka teori që nëse ëndërroni për një qen, është koha të ndryshoni diçka në jetën tuaj.

Mace

Përfaqëson butësinë e hënës që përfaqëson sekretet e botës. Ajo jep butësi mendore dhe mirësi. Sipas disa besimeve, fëmijët ose të rriturit duan të kenë një mace, kur jeta e tyre nuk është e ekuilibruar. Përkatësisht, macet kanë një personalitet të organizuar dhe mund t’i udhëheqin njerëzit.

Gjithashtu, të rriturit e dinë që fillojnë të mendojnë për mace kur ndjejnë boshllëk emocional dhe kanë nevojë të madhe për një mbështetje të fortë shpirtërore.

Kur një fëmijë dëshiron një kotele, ajo mund të zbulojë dëshirën e tij për një ndjenjë të afërsisë kozmike me një qenie tjetër, apo edhe mungesë të mbështetjes emocionale në jetë, dhe macja ka fuqinë ta plotësojë atë boshllëk. /Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin