image Vivien dhe Getinjo afrohen edhe më shumë, a po ndodh së shpejti puthja? (VIDEO)

Bota e Yjeve

Vivien dhe Getinjo afrohen edhe më shumë, a po ndodh së shpejti puthja? (VIDEO)

news image

Vivien dhe Getinjo nuk po ndahen nga njëri-tjetrit.

Nga shtrati në të cilin po flenë bashkë, deri në mbarimin e ditës, ata po i qëndrojnë afër njëri-tjetrit, por a po ndodh së shpejti puthja?

Së fundmi, Getinjo ia interpretoi disa vargje vajzës nga Shqipëria dhe ju nuk duhet t’i humbisni.

/GazetaSinjali/