image Studimi thotë se nëse flini të uritur ndikon në peshën tuaj

Këshilla/ Studimi thotë se nëse flini të uritur ndikon në peshën tuaj

news image

Studimet tregojnë që nëse flini të uritur mund të shtoni peshë.

Të qëndroni të uritur ka efekte negative në të mësuarit dhe në punë, gjithashtu mund të shkaktojë depresion.

Disa nga ne akoma mendojnë që të flini të uritur është mirë sepse arrini të humbisni peshë. Por shkencëtarët vërtetuan të kundërtën, duke treguar që do të keni më shumë efekte anësore në qoftë se flini të uritur.

Për ata që janë munduar të fitojnë masë muskulore, të qëndruarit të uritur është një ide e gabuar. Ju ndoshta e keni kaluar kohën e darkës por kjo do të ndikoj keq në muskujt tuaj.