image Këto gjëra nuk duhet t'i bëni assesi para seksit

Këshilla

Këto gjëra nuk duhet t’i bëni assesi para seksit

news image

Edhe pse mund të keni shumë kohë me partnerin dhe keni krijuar një lidhje të fortë e pa komplekse, do ketë gjithmonë diçka që nuk shkon sidomos nëse vazhdoni të bëni të njëjtat gabime para aktit intim.

Ju paralajmërojmë çfarë nuk duhet të bëni:

1-Mos hani ushqime pikante pra aktit

Ushqimet pikante ndryshojnë aromën tipike të vaginës suaj, gjithashtu shkaktojnë fryrje të barkut dhe gazra, të cilat siç e dini nuk janë aspak të këndshme gjatë aktit intim.

2-Mos u depiloni para aktit

Depilimi para marrëdhënieve intime mund të bëhet shkak për shfaqjen e ndonjë infeksioni të lëkurës si Herpesi dhe HPV madje do të ndjeni vazhdimisht irritim të lëkurës gjatë aktit dhe nuk është aspak mirë.

3-Mos konsumoni alkool

Kjo vlen më shumë për meshkujt.

Sipas një studimi të fundit meshkujt që pinë alkool kanë vështirësi gjatë ejakulimit dhe orgazmës ndaj mos e lini partnerin të shkojë tek gota e dytë.

/GazetaSinjali/