image Si të mbroheni nga varianti Omicron, IKSHPK shpërndan informacione

Shëndetësi

Si të mbroheni nga varianti Omicron, IKSHPK shpërndan informacione

news image

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka shpërndarë disa informacione lidhur me variantin e ri të COVID-19, Omicron.

Përmes fotografive të postuara në faqen e Facebook-ut, janë bërë të ditura disa këshilla se si duhet të mbrohemi nga ky variant.

Më poshtë gjeni këshillat e IKSHPK-së:

May be an image of 2 people and text that says "World Health Organization REGIONL Europe CILI ESHTE VARIANTI SHQETESUES OMICRON? Omicron eshtë varianti virusit që shkakton COVID-19 Ai eshtë zbuluar në shume vende dhe ka të ngjarë të jetë pranishëm në shume vende të tjera Nuk dihet ende se sa lehtë perhapet Omicron, sa serioze jane simptomat apo si ndikon nẽ mbrojtjen nga vaksinat. Bëni gjithçka per të mbrojtur veten dhe të tjerët nga COVID-19 Çdo ditë po mösojmë më shume per Omicron. Zbuloni mè të fundit në who.int"
May be an image of 2 people and text that says "World Health Organization REGIONAL OFFICEFOR Europe SI MUND Të MBROJ VETEN DHE Të TJERET NGA OMICRON? Vaksinimi dhe praktikimii sjelljeve mbrojtëse janë mënyra shume efektive per të mbrojtur veten kundër sëmundjeve të rënda dhe vdekjes nga varianti dominues aktualisht, Delta. Ne presim që vaksinat ë ofrojnë mbrojtje kundër të giitha varianteve Bëni gịithçka për të ndaluar COVID-19, duke perfshirë vaksinimin sapo të vijë radha juaj Çdo ditë po mösojmë më shume për Omicron. Zbuloni më të fundit në who.int"
May be an image of one or more people and text

/GazetaSinjali/