image Shpallen rezultatet përfundimtare të konkursit për shkollimin specialistik

Arsim

Shpallen rezultatet përfundimtare të konkursit për shkollimin specialistik

news image

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se janë shpallur rezultatet përfundimtare të konkursit për shkollimin specialistik.

Konkursi për Shkollim Specialistik për herë të parë ka përfshirë kriteret e parapara me Udhëzimin e ri për Shkollim Specialistik UA 01/2023. Numri i specializimeve është mbështetur në tri kriteret bazë: Kuadrin deficitar, Kapacitetet Mentoriale dhe Kapacitetet infrastrukturore.

Përmes këtij konkursi, janë ndarë 359 specializime për lëmi klinike, mjekësi familjare dhe për nevoja të institucioneve shëndetësore private.

Rezultatet mund t’i gjeni duke klikuar në këtë link.

/GazetaSinjali/