image Qeni hero që i shpëtoi pronarët: Nuk i la të flinin natën e tërmetit duke ua tërhequr batanijen

Rajon

Qeni hero që i shpëtoi pronarët: Nuk i la të flinin natën e tërmetit duke ua tërhequr batanijen

news image

Një histori shumë interesante vjen nga Durrësi ku një qen i ka shpëtuar anëtarët e familjes që kujdesën për të, raportohet se nuk i ka lënë që të flenë.

Më poshtë lexoni bisedën e gazetares dhe gruas që nuk po e lë qenin pas kësaj ngjarje. Qeni quhet Kiko.

Gazetarja: Jam me një zonjë që më tregon që kishte qëndruar jashtë vetëm për të shpëtuar qenin e saj. Kristina po më thoje diçka kur të pyeta që si nuk e harrove Kikon, ma përshkruaj pak këtë moment?

Zonja: Natën që ra tërmeti, Kiko, ishim në gjumë ne dhe ai na zgjoji nga gjumi, na kapi nga batanija.

Gazetarja: U shemb pallati?

Zonja: U shemb komplet pallati. Na thanë që ta lëmë qenin, por ne nuk e lëmë pasi ai na shpëtoji jetën. /Gazeta Sinjali/