image Punime në rrjet/Orari i ndërprerjeve për vendet që s’do të kenë sot rrymë - Sinjali

Punime në rrjet/Orari i ndërprerjeve për vendet që s’do të kenë sot rrymë

news image

KEDS ka bërë të ditur se sot do të ketë punime në rrjet.

Andaj edhe do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa komuna.

Njoftimi i KEDS-it:

Prishtinë

1.

TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Enk Invest Group (Kodi: 10000016) nga ora 10:30 deri ora 11:30.

Vendet: ENK invest grup.

Arsyeja: Kontrollimi dhe rregullimi i ndërprerësit të fuqisë.

2.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Stabilimenti në Rashkovë nga ora 10:00 deri në ora 14:00.

Pa tension do të mbesin TS 10/0.4kV me kod: (15019008067 ,068, 216, 217 ,218, 159, 097, 098 , 158)

Vendet: Raskovë, Bakshi, Mulliri Prugovc, Vehbi Pllana dhe Berishët.

Arsyeja: Demontimi i shtyllave 0.4kV.

3.

TS TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi: 14000009) nga ora 10:00 – 13:00.

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaçkes (Kodi: 40042002) nga ora 10:00 deri ora 15:00.

Vendet: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Betonit (Kodi: 40041002) nga ora 10:00 deri ne ora- 15:00.

Vendet: Rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosinë, Slivova, Dremjak dhe bizniset private.

Arsyeja: Balancimi i ngarkesave në NS 35/10 [kV] Ferizaj II.

3.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fabrika e Gypave (Kodi: 40041008) nga ora 10:00 deri në ora- 15:00.

Vendet: fabrika e gypave

Arsyeja: Balancimi i ngarkesave në NS 35/10 [kV] Ferizaj II.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi: 32000002) nga ora 10:00 deri ora 15:00.

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10 kV Sharri (Dragash)do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rapqa (Kodi: 30036009) nga ora 09:00 deri ne ora- 16:00.

Vendet: Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci i Ulët, Krsteci I Naltë, Rrenci, Ferma TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë, TS Ujësjellësi Brezne.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10kV Kllokoti – H01 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Lladova (kodi 610660) – dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri ne ora 16:00.

Vendet: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Cërnicë, Livoç i Ulët (një pjesë), Nasalë dhe Partesh, Çelik (një pjesë), Demiraj, Dunav (një pjesë), Goden (një pjesë), Haxhaj, Lladrovë, Llashticë, Pidiç, Selishtë, Shurdhan, Stançiq dhe Zhegër, F. e radiatorëve në fshatin Zhegër, Mulliri në fshatin Lladrovë, Burincë (një pjesë), Lipovicë (një pjesë), Llashticë, Muçibabë dhe Pasjan.

Arsyeja: Punimi i LP 35kV, të dyfishtë dhe degëzimi Budrikë -Lladovë.

Gjakovë

1.

TS 110/35/10 kV Rahovec do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Opterusha (Kodi: 82000010) nga ora 10:00 deri ora 14:00.

Vendet: fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoçishtë.

Arsyeja: Montim – Demontim i shtyllave të mesme.

Pejë

1.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Leshani (Kodi: 51000005) nga ora 11:00 deri ora 14:00.

Vendet Fshatrat: Ramon, Gllaviqicë, Leshan, Jabllanicë, Rosuja dhe Cvërk e Thatë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të thyera – shtrëngimi i rrjetit.

23.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet: Rr.Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Realizimi i kyçjeve shtëpiake.

2.

TS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.19 Ilirida, (Taslixhe II ) (Kodi: 11000004) nga ora 09:00 deri ora 21:00.

Vendet: Lagjja Taslixhe.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

Vërejtje! Trafostacionet do të ndërkrehen kohë pas kohe brenda intervalit të paraparë kohor.

3.

TS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.28 Museu 1 ) (Kodi: 11000011) ) nga ora 09:00 deri ora 21:00.

Vendet: Taslixhe, Blloku Banesave, Muzeu dhe rr.A.Rrustemi.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

Vërejtje! Trafostacionet do të ndërprehen kohë pas kohe brenda intervalit të paraparë kohor.

4.

TS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Tauk Bashçe -Lodrat me kod: 11000010133 nga ora 09:00 deri ora 21:00.

Vendet: Tauk Bashçe lodrat.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

Vërejtje! Trafostacionet do të ndërprehen kohë pas kohe brenda intervalit të paraparë kohor.

23.10.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10(20)kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjakova III (kodi: 81000116) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi (1 konsumator), Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit (2 konsumatorë), Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina (2 konsumatorë).

Arsyeja: Realizimi i kthinës hyrëse/dalëse, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin