image Punime në rrjet, në këto zona nuk do të ketë rrymë katër ditët e ardhshme
[wp-story id="814678"]

Sociale

Punime në rrjet, në këto zona nuk do të ketë rrymë katër ditët e ardhshme

news image

KEDS ka njoftuar se si rrjedhojë e punimeve në rrjet, në disa zona do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Në një komunikatë për media, janë bërë të ditura zonat dhe oraret e ndërprerjeve.

Njoftimi i plotë:

Prishtinë

1.

TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Fshatrat 2 (kodi: 14000010) prej orës 09:30-10:00 deri në ora 13:00-13:30

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Shakovic shkolla 1 (kodi: 14000010098) prej orës 09:30-13:30

TS 10/0.4 kV Shakovic te mali 2 (kodi: 14000010099) prej orës 09:30-13:30

Vendet: fshati Shakovicë.

Arsyeja: Evitim rreziku,  demontim i shtyllës 10[kV].

3.

TS 35/20kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 20/0.4 kV Agron Gashi  (kodi: 10012181059) prej orës 09:00-14:00

Vendet: TS Agron Gashi.

Arsyeja: Për shkaqe sigurie, ndërrimi i kthinës hyrëse.

24.12.2022

Punime nga KOSTT

Pejë

1.

Nga  TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

TR 1 (J12), TR 2(27) dhe SSH 10/10kV Isniqi (J14 – Isniqi I) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 01:00  deri ne ora 01:20

Vendet: rrugët: Agush Gjoci (një pjesë), Bedri Shala (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Dëshmorët e Deçanit, Dëshmorët e Kombit, Dëshmorët e Kombit-Baballoq, e Demostratave, Haki Povataj, Himë Mushkolaj, Isa dhe Valdet Kuçi, Luan Haradinaj, Luigj Gurakuqi, Mehmet Ukaj, Mentor Tolaj, Nagip Cacaj, Qamëria, Rrustem Bruqi, Sadri Demukaj, Sali Hadergjonaj (një pjesë), Salih Çeku, Shaban Polluzha, Sheshi Mentor Tolaj, Skendërbeu dhe UÇK (një pjesë), Lagjja Agim Ramadani, Lagjëja Dëshmorët e Kombit, Kompleksi Banesor, Brigada Kosovare (një pjesë), e Demostratave (një pjesë), Elena Gjika, Elez Geci-Maxhun Berisha (një pjesë), Luan Haradinaj, Osmon Cacaj (një pjesë), Salih Çeku (një pjesë) dhe Skenderbeu (një pjesë) dhe Manastiri i Deçanit në Deçan; fshatrat: Carabreg, Carabreg i Ulët, Carabreg i Epërm, Dobrunaj (një pjesë) dhe Lloqan (një pjesë), Baballoq, Beleg, Carabreg i Ulët (një pjesë), Carabreg i Epërm (një pjesë), Dubravë (një pjesë),  Gramaqel, Irzniq, Ledina, Llukë e Epërme (një pjesë) dhe Prekolluk, Baran, Baran i Epërm, Baran i Ulët, Broliq, Buqan, Dubovik, Gllogjan (një pjesë), Isniq (një pjesë), Kamenicë (një pjesë), Kosuriq, Kotradiq, Kryshec, Llugagji, Nepole, Papiq (një pjesë), Prapaqan, Qallapek, Rashiq, Turjakë, Turjakë e Epërme, Turjakë e Ulët, Vranoc, Vranoc i Vogël dhe Vranoc i Madh, Isniq, Lëbushë, Strellc, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët, Dashinoc, Gllogjan, Gramaqel, Irzniq (një pjesë), Kodrali, Lluka e Ulët, Lluka e Epërme, Lumbardhë, Maznik, Pozhar, Ratish e Epërme, Ratish e Ulët dhe Shaptej, Llukë e Epërme dhe Hylaj.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente – kyçja e TR 1, shpërndarja e ngarkesës në 2 trafostacione për shkak të mbingarkesës.

25.12.2022

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

NS 35/10[kV]  Gjilani 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Frigoriferi (kodi:60061005)  nga ora 10:00-13:00

Vendet: Rrugët: 28 Nëntori (një pjesë), Afrim Zhitia, Agim Rashiti (një pjesë), Ali Hulugrica (një pjesë), Dheu i Bardhë (një pjesë), Fatmir Ibishi, Fehmi Agani, Gjergj Fishta (një pjesë), Hasan Tasini (një pjesë), Memin Beqiri, Metush Krasniqi, Rexhep Mala, Rukije Haliti, Shyt Mareci, Te Bazeni, Vëllezërit Llozana dhe fshatrat Kufcë e Epërme (një pjesë), Poredinë (Lagjeja Poredinë).

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV dhe 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Prizren

1.

NS 110/10[kV]  Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Rruga e Reqanit (kodi:32000005)  nga ora 10:00-15:00

Vendet: Rrugët: 560 Brigada 123, 563 Nëna Terezë, 583 Endrit Kavaja (një pjesë), 584 Bajram Curri, 585 Ibrahim Lutfiu (një pjesë), 586 Zenun Kepa, 587 Haxhi Zeka, 588 Bedri Pejani, 590 Xhavit Syla, 591 Avdyl Beqiraj (një pjesë), 592 Xhemajl Rexha (një pjesë), 593 Shaban Polluza (një pjesë), 599 Bahri Gallapeni (një pjesë) dhe 600 Nebih Hodo Kuçi.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

27.12.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

TS 35/10kV Gajova 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Nertili  (kodi: 81084033) prej orës  11:30-13:30

Vendet: Qendra tregtare Nertili në rrugën Tirana; rrugët: UÇK-së, Tirana dhe Ëesley Clark.

Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrimi i transformatorëve matës rrymor 10kV, faza S.

2.

TS 35/10kV Gajova 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Konvikti (kodi: 81084022) prej orës  11:30-13:30

Vendet: Rrugët: Bujar Syla (1 konsumator), Edit Durham, Elton Zherka, Marin Barleti (një pjesë), Mbretëresha Teuta, Musa Zajmi, Tirana, Xh.Gjakova dhe Xhemajl Avdullahu (2 konsumatorë).

Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrimi i transformatorëve matës rrymor 10kV, faza S.

3.

TS 35/10kV Gajova 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Elektrokosova  (kodi: 81084020) prej orës  11:30-13:30

Vendet: Rrugët: Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailand (2 konsumatorë), Fan Stilian Noli, Ferhat Binishi, Ismail Qemali, Marin Barleti, Mbretresha Teuta, Musa Zajmi, Naum Veqilhargji, Nënë Tereza dhe Selman Riza.

Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrimi i transformatorëve matës rrymor 10kV, faza S.

4

TS 35/10kV Gajova 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Ngrohtorja (kodi: 81084024) prej orës  11:30-13:30

Vendet: Ngrohtorja e Qytetit në rrugën Tirana.

Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrimi i transformatorëve matës rrymor 10kV, faza S.

5

TS 35/10kV Gajova 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Dalja 7  (kodi: 81084021) prej orës  11:30-13:30

Vendet: Rrugët: Dah Polloshka, Fehmi Agani, F.Sereqi, Gjon Sereqi, Ibrahim Fehmiu, Mark Malota, Tivarit, Nënë Tereza, UÇK-së, Sadik Pozhegu dhe Sadik Stavileci (një pjesë).

Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrimi i transformatorëve matës rrymor 10kV, faza S.

Prishtinë

1.

Nga  NS 35/10[kV] Besia do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Prugovc te Kaquret me (kod: 13000002045) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet:  Fshati Prugovc

Arsyeja: Për shkaqe sigurie, rregullim i rjetit 04 kV.

Vërejtjeje:  Në NS 10/0.4 Prugovc te Kaqurët kodi:13000002045 do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet.

Gjilan

1.

TS 110/35/10kV Gjilan 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Velekinca   (kodi: 60062006) prej ores 12:00-13:00

Vendet: rrugët: Mulla Idrizi, Arbëria, Bajram Llovca, Edit Durham (një pjesë), Elena Gjika (një pjesë), Gursel Bajram Sylejmani (një pjesë), Ibrahim Temo, Martirët e Gjilanit (një pjesë), Xheladin Kurbaliu (një pjesë), Zabeli i Sahit Agës si dhe fshatin Velekincë, përfshirë edhe Velekincë e Epërme dhe e Ulët.

Arsyeja: Eliminimi i pikave të nxehta (ndërprerje emergjente).

2.

TS 110/35/10kV Gjilan 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Parku I Makinave  (kodi:60062011 ) prej orës 12:00-13:00

Vendet: Rrugët: Abdullah Tahiri, Brigadat e Uçk-së (një pjesë), Bujanovcit (një pjesë), Gjinollët (një pjesë), Halim Aga, Mehmet Akif Ersoy, Marie Shllaku, Reshat Ymeri, Enver Miftari dhe Xhorxh Uashingtoni.

Arsyeja: Eliminimi i pikave të nxehta (ndërprerje emergjente).

27.12.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

NS 35/10[kV]  Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 20[kV] Dalja F.K.3 (kodi:10012284)  nga ora 09:00-16:00

Vendet: rr.Pajazit Islami, rr.Ismail Sllamniku, rr.28Nentori ( një pjesë). rr.Kontantin Kristoforidhi, rr.Rexhep Mala, rr.Vëllezërit Gërvalla, rr.Onorfi dhe rr.Bedri Pejani.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

2.

NS 35/10[kV]  Fushë- Kosovë II do të ndërprehet:

TS 20/0.4 kV F.K Proni  (kodi:10012084025)  nga ora 09:00-16:00

Vendet: rr.Pajazit Islami, rr.Ismail Sllamniku, rr. 28 Nëntori ( një pjesë), rr.Kontantin Kristoforidhi, rr.Rexhep Mala, rr. Vëllezërit Gërvalla, rr.Onorfi dhe rr.Bedri Pejani.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Gjakove

1.

NS 35/10[kV]  Gjakova 3 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dalja 21 (kodi:81084018)  nga ora 11:00-15:30

Vendet: rrugët: Fehmi Agani, Ibrahim Fehmiu, UÇK, Sadik Pozhegu (1 konsumator) dhe Sadik Stavileci.

Arsyeja: Punët  që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar. 

/GazetaSinjali/