image Punime në rrjet nga KEDS, në këto zona do të ketë ndërprerje të rrymës
[wp-story id="814678"]

Sociale

Punime në rrjet nga KEDS, në këto zona do të ketë ndërprerje të rrymës

news image

KEDS ka njoftuar se si rrjedhojë e punimeve në rrjet, në disa zona do të ketë ndërprerje të rrymës.

Në një komunikatë për media, KEDS bën të ditura lokacionet dhe oraret e ndërprerjeve.

Njoftimi i plotë:

Prishtinë

1.

NS 110/10(20)kV Prishtina 5

Nga Dalja 10 kV  Bardhoshi do të ndërprehen këta trafostacione:

NS 10/0.4kV TS Blinda Bardhosh      me kod: 13000001001 ) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

NS 10/0.4kV TS Bërnica e Epërme 3 me kod: 13000001042 ) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

NS 10/0.4kV TS Nazmi Rexhepi        me kod: 13000001122 ) prej orës 13:00 deri në ora 15:30

Vendet:  Bardhosh, Xhamia  Bardhosh, Market Meti, Restorant dasmash Te Nazi, një pjesë e rr. Bërnica e Epërme.

Arsyeja: Për shkaqe sigurie, rregullimi i rjetit 04 kV.

2.

NS 110/10(20)kV Prishtina 5

Nga Dalja 10 kV  Rezervarët – KFOR do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Kulla  Bardhoshi 1  me kod: 13000002010 ) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: TS 010 Kulla Bardhosh.

Arsyeja: Shkaqe sigurie, rregullim i rrjetit 04 kV.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Doganaj  (kodi: 40042004) prej orës 10:30 deri në ora 12:30

Vendet: Doganaj, Dubravë, Pleshinë, Pleshinë e Eperme dhe e Poshtëme, Zaskok dhe një pjesë e rrugëve Naim Beka dhe Ilirias.

Arsyeja: Ndërprerje për shkaqe sigurie – ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar, TS-Blenishtë –Dubravë, kodi 40042004068.

2.

Nga NS 35/10 [kV] Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Rashinca (Kodi: 41046001) prej orës 13:30 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Muzeqinë, Bushat,  Gjergjaj, Rashincë, Vojnoc dhe një pjesë e rrugës Komandant Kumanova.

Arsyeja: Ndërprerje për shkaqe sigurie – ndërrimi i trafostacionit të mbingarkuar,  trafostacionit të ri -Vojnovc kodi 41046001025.

Gjilan

1.

TS 110/35/10kV Gjilan 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Velekinca   (kodi: 60062006) prej ores 09:30 deri ora 11:00

Vendet: rrugët: Mulla Idrizi, Arbëria, Bajram Llovca, Edit Durham (një pjesë), Elena Gjika (një pjesë), Gursel Bajram Sylejmani (një pjesë), Ibrahim Temo, Martirët e Gjilanit (një pjesë), Xheladin Kurbaliu (një pjesë), Zabeli i Sahit Agës si dhe fshatin Velekincë, përfshirë edhe Velekincë e Epërme dhe e Ulët.

Arsyeja: Ndërrimi i  transformatorëve matës rrymor 10kV faza R, pas tejnxemjes (ndërprerje emergjente).

2.

TS 110/35/10kV Gjilan 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Parku I Makinave  (kodi:60062011 ) prej ores 09:30 deri ora 11:00

Vendet: rrugët: Abdullah Tahiri, Brigadat e Uçk-së (një pjesë), Bujanovcit (një pjesë), Gjinollët (një pjesë), Halim Aga, Mehmet Akif Ersoy, Marie Shllaku, Reshat Ymeri, Enver Miftari dhe Xhorxh Vashingtoni.

Arsyeja: Ndërrimi i  transformatorëve matës rrymor 10kV faza R, pas tejnxemjes (ndërprerje emergjente).

 3.

TS 110/35/10kV Gjilan 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Industriali   (kodi: 60062004) prej orës 09:30 deri ora 11:00

Vendet: Rr. e Bujanocit në dalje te Gjilanit, rr. Dëshmorët e Kombit, Interplast Trokal, Metal Gjilan, Sëis Klinika, Res Lata, Hib Petrol, Euro Kabell, Rest Europa  dhe bizneset për gjatë rrugës Gjilan Bujanoc.

Arsyeja: Ndërrimi i  transformatorëve matës rrymor 10kV faza R, pas tejnxemjes (ndërprerje emergjente).

/GazetaSinjali/