image Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për dy persona të shpallur në kërkim

Siguri

Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për dy persona të shpallur në kërkim

news image

Policia e Kosovës, mbështetur në urdhëresën e nxjerrë nga Prokuroria Themelore – Departamenti i Përgjithshëm, publikon fotografitë e dy të dyshuarve të shpallur në kërkim.

Të dyshuarit kërkohen për veprat penale: “Privim i kundërligjshëm i Lirisë” nga Neni 193 të KPRK-së, “Lëndim i lehtë truporë” nga Neni 185 të KPRK-së, si dhe “Asgjësim apo dëmtim i pasurisë” nga Neni 321 të KPRK-së.

“Me qëllim të zbatimit efikas të procedurës, kërkojmë nga publiku i gjerë kontributin qytetar që me informacionet e tyre të ndihmojnë lokalizimin e vendndodhjes së të dyshuarve të shpallur në kërkim. Ne vlerësojmë lartë bashkëpunimin me komunitetin për një shoqëri pa krim, andaj presim që informacionet tuaja t’i kontribuojnë arrestimit sa më të shpejtë të tyre”, apelon policia.

image 3
image 4

/GazetaSinjali/