image Pesë shenjat që tregojnë se jeni një grua e fortë - Sinjali

Stili/ Pesë shenjat që tregojnë se jeni një grua e fortë

news image

Të qenit e fortë është gjithnjë e më shumë një qëllim për ata që synojnë qetësi ose lumturi. Fortësia përfaqëson një pikë fillestare për të zbuluar veten dhe për të jetuar më mirë jetën tuaj.

Një mënyrë për të mos u ndikuar nga të tjerët dhe për të qenë versioni më i mirë i vetvetes. Ai që nuk ka nevojë për askënd përveç vetvetes dhe që mund të përballojë të jetë i sinqertë ndaj saj dhe të punojë për të marrë atë që dëshiron më shumë.

Një seri qëllimesh që zbuten vetëm me kohën, por që çdo herë japin diçka të çmuar. Megjithatë, shpesh është e vështirë të përcaktohet kur mund të ndjeheni vërtet të fortë.

Për ta bërë këtë, megjithatë, ju mund të merrni parasysh disa shenja, duke respektuar gjërat që nuk keni më nevojë të bëni.

Luftoni vazhdimisht me pamjen tuaj 

Kur një grua bëhet plotësisht e vetëdijshme se kush është dhe çfarë ia vlen, pamja menjëherë zë vendin e dytë. Kjo nuk do të thotë që ajo do të ndalojë të kujdeset ose do të dëshirojë të ndjehet bukur por që ajo nuk do të bëjë më kompromis me shëndetin dhe lumturinë personale për të arritur modele të krijuara nga të tjerët. Një grua e fortë e di se bukuria e vërtetë është ajo që vjen nga brenda dhe nga të gjitha gjërat që ajo përfaqëson. Edhe më shumë, ajo është e vetëdijshme për faktin se është e bukur sepse është unike dhe se nuk do të përpiqet të përputhet me të tjerët që do të marrin diçka më shumë nga jeta.

Kërkoni dashuri me çdo kusht

Sado romantike të jetë, një grua e fortë do të ndalojë së ndjekuri një model të jetës të lidhur me dashurinë dhe do të pranojë një partner në jetën e saj vetëm nëse kjo e fundit është e prirur në mënyrën e saj të të qenurit. Natyrisht që ajo nuk do të jetë e ngurtë dhe nëse është në dashuri ajo do jetë gjithmonë e gatshme të gjejë një pikë takimi me partnerin. Pa dashuri, megjithatë, ajo nuk do të ndihet e vetmuar ose e irrituar sepse vetëm ajo e di që ajo është tashmë e plotë. Kërkimi i dashurisë do të jetë pra diçka për të jetuar me qetësi dhe kjo do ta ndihmojë atë të përmirësohet dhe të bëjë përvoja të reja. Ankthet dhe shqetësimet prandaj nuk do të jenë më pjesë e jetës së tij.

Duhet miratimi i të tjerëve

Në jetë, ne kalojmë shumë kohë duke u përpjekur të marrim miratimin e të tjerëve dhe të shqetësohemi për atë që mund të mendojnë. Kur arrihet një vetë-vetëdije e caktuar, ky aspekt zvogëlohet së bashku me nevojën për të justifikuar veten nga e cila është e mundur të çliroheni. Përkundrazi, i jep rrugë një dëshire të vërtetë për të gjetur njerëz të pajtueshëm që janë në gjendje të kuptojnë. Gjykimet dhe ajo që njerëzit mund të mendojnë në vend të kësaj bëhen gjithnjë e më shumë margjinale sepse ajo që në të vërtetë ka rëndësi është ajo që një grua e fortë mendon për veten e saj dhe sa e di ajo që vlen.

Kontrolloni të tjerët

 Shpesh, kur ndiheni të pasigurt, ju duhet të kontrolloni të tjerët sepse duke bërë kështu ju keni iluzionin të jeni në gjendje të menaxhoni më mirë jetën tuaj dhe emocionet që ju shqetësojnë. Kur një grua bëhet e fortë, ajo më në fund mund t’i lejojë vetes lirinë për t’i lënë të tjerët të lirë, duke marrë atë që vjen pa shqetësime të veçanta dhe gjithçka, sepse ajo e di se mund të trajtojë gjithçka. Në fakt, e vetmja pikë fikse për të cilën ajo vërtet duhet është vetë.

Kur të shkoni në terapi

Mundohuni të jeni çfarë nuk është. Që nga adoleshenca dhe për shumë vite pas, një nga hulumtimet më të rëndësishme që bëhet është ai i vetvetes. Me shpresën e përcaktimit të vetvetes, njeriu përpiqet të kuptojë se çfarë është dhe çfarë jo. Dhe shpesh dikush e gjen veten duke bërë gabime duke ndjekur modele me vendosmëri të largët dhe të paarritshme. Një shenjë e vërtetë e forcës është ajo që e çon një grua të mos ndjekë idealet më të largëta dhe të ndryshme, por të përqendrohet në atë që është në të vërtetë. Ne kemi shënuar pikat e forta dhe të dobëta dhe zgjedhim t’i pranojmë ato duke punuar vetë, në mënyrë që të përmirësohemi./Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: