image PAMJE/ Një dron ndjek rusët dhe i shkatërron në një makinë të vjedhur

Botë

PAMJE/ Një dron ndjek rusët dhe i shkatërron në një makinë të vjedhur

news image

Teknologjia ka ndryshuar shumë gjëra në jetën tonë dhe tashmë po ndryshon edhe mënyrën e të luftuarit.

Kjo po dëshmohet më së miri në Ukrainë, kur teknologjia luftarake që po përdor ky shtet, i ndihmuar shumë nga vendet aleate, po shkatërron një nga ushtritë më të fuqishme në botë.

Video që do të shihni më poshtë ka të bëjë me një dron që i ndjek ushtarët rusë dhe i shkatërron ata.

Disa prej tyre plagosen, siç mund të shihet edhe në video. Por në fund e shihni se me çfarë saktësie ushtria ukrainase përdor dronin për ti sulmuar ata brenda makinës.

/GazetaSinjali/