image Në këtë orë nis rinumërimi i 8 vendvotimeve për kryetar dhe 35 për kuvende komunale - Sinjali

Në këtë orë nis rinumërimi i 8 vendvotimeve për kryetar dhe 35 për kuvende komunale

news image

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur për rinumërimin e 43 vendvotimeve të Zgjedhjeve Lokale 2021, të cilat u takojnë komunave të ndryshme.

8 vendvotime u takojnë Zgjedhjeve për Kryetarë të Komunave, ndërsa 35 vendvotime të tjera u takojnë Zgjedhjeve për Kuvende Komunale.

Rinumërimi do të nis në ora 17:00 në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve.

/Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: