image Monedha 10 centëshe blihet për 1.32 milionë dollarë

Modë & Stil

Kuriozitete/ Monedha 10 centëshe blihet për 1.32 milionë dollarë

news image

Një biznesmen javën e kaluar, ka paguar 1.32 milionë dollarë për të blerë një monedhë të rrallë në një ankand, në Chicago.

Monedha i takon vitit 1894 dhe është një ndër 24 monedhat që janë prodhuar në atë vit, transmeton Sinjali.

Monedha ka këtë vlerë vetëm për faktin se ekzsitojnë vetëm 9 të tilla.

Kujtojmë që në vitin 2016, një monedhë e tillë u shit për 2 milionë dollarë./Sinjali/