image Meta këmbëngul për zgjedhje
[wp-story id="814678"]

Rajon

Meta këmbëngul për zgjedhje

news image

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta këmbëngul se zgjidhja për krizën politike janë zgjedhjet. Sipas kreut të shtetit, pa zgjedhje nuk ka demokraci dhe se moszgjidhja e krizës i shërben pakicës që nuk e do çeljen e negociatave.

“E vetmja zgjidhje janë zgjedhjet. Pa zgjedhje nuk ka demokraci. Pa demokraci nuk ka drejtësi të pavarur. Pa të dyja së bashku nuk ka të drejta dhe ekonomi për të gjithë shqiptarët. Dhe as ndëshkim për politikanët”, ka theksuar Meta.

Kreu i shtetit shqiptar ka thënë se moszgjidhja i shërben vetëm pakicës që nuk njeh rotacion dhe nuk e do çeljen e negociatave të Shqipërisë me Bashkimin Evropian, pasi sipas tij ka për të humbur gradualisht pushtetin e paligjshëm politik, ekonomik dhe mediatik. /Sinjali/