image Mbani qen apo mace? Kjo tregon diçka për personalitein tuaj

Sporte të tjera

Mbani qen apo mace? Kjo tregon diçka për personalitein tuaj

news image

Sipas një studimi të ri nga Universiteti i Nevada, Las Vegas udhëhequr nga profesori i antropologjisë Peter Gray, mbajtja e një qeni tregon diçka të ndryshme nga mbajtja e një maceje, të paktën në mendjet e të tjerëve.

Pronarët që priren të mbajnë qen priren të jenë të shoqërueshëm, më të këndshëm dhe të ndërgjegjshëm.

Pronarët e qenve përfaqësojnë 47 për qind të Amerikës dhe sipas një studimi nga Universiteti i Austin, Teksas (4,565 vullnetarë janë intervistuar), ata priren të jenë më të shoqërueshëm, më të këndshëm, dhe më të ndërgjegjshëm se mbajtësit e maceve.

Pronarët e maceve priren të jenë më pak të shoqrueshëm, inteligjentë, jo-konformistë

Hulumtimet tregojnë se ata që mbajnë një mace përbëjnë (37 për qind të familjeve amerikane).

Sigurisht kjo ka kuptim, ju nuk mund të jeni social me një mace, ju nuk mund ta merrni atë shëtitje shtatë orë, kështu që ju do të uleni brenda dhe lexoni, në qoftë se ju dëshironi.