image Ky është hajni në Fushë Kosovë që kreu disa vjedhje të rënda, dërgohet në mbajtje

Sinjalizime

Ky është hajni në Fushë Kosovë që kreu disa vjedhje të rënda, dërgohet në mbajtje

news image

Siguria publike në Kosovë konsiderohet se po cenohet nga krime të natyrave të ndryshme, e sidomos nga vjedhjet, fenomen ky mjaft shqetësues, që po shkakton humbje e pasiguri në biznese, e jo vetëm. Hajna herë të vetëm e herë në grup arrijnë të kryejnë vjedhje, madje edhe të rënda, raporton Gazeta Sinjali.

Së fundmi në prangat e Policisë ka rënë edhe një i dyshuar për kryerjen e kësaj vepre, i cili sipas burimeve nga Prokuroria është 31-vjeçari, Ferdi Veseli. 

I njëjti dyshohet se ka realizuar vjedhje në tri lokacione të ndryshme, duke vjedhur mjete pune dhe një motor të veturës ( vlera e përgjithshme mbi 3000 euro).

Pas përfundimit të procedurave policore, Prokurori i Shtetit ka urdhëruar masën e ndalimit policor dhe brenda afatit ligjor të ndërmerren veprimet e nevojshme hetimore.

Shënim: Personi i apostrofuar në këtë artikull prezumohet i pafajshëm derisa fajësia e tij të mos provohet me vendim të formës së prerë nga gjykata.

/GazetaSinjali/