image Komuna e Prizrenit shpallë tender për kamera, nuk e publikon vlerën e tij - Sinjali

Komuna e Prizrenit shpallë tender për kamera, nuk e publikon vlerën e tij

news image

Kuvendi Komunal i Prizrenit ditë më parë ka shpallur një tender për vendosjen e kamerave dhe mirëmbajtjen e tyre në qytetin e Prizrenit.

Mirëpo, ky tender nuk dihet se sa do t’i kushtojë kësaj komune, pasi nuk ka bërë e ditur shuma për të cilën është shpallur tenderi.

Shuma dhe të dhënat e tjera lidhur me këtë tender nuk janë publikuar as në faqen e Prokurimit Publik./Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: