image Kjo kompani ajrore humb një milion euro në orë si pasojë e Covid-19
[wp-story id="814678"]

Botë

Botë/ Kjo kompani ajrore humb një milion euro në orë si pasojë e Covid-19

news image

“Lufthansa” po humb aktualisht një milionë euro në orë për shkak të koronavirusit të ri dhe do të ketë nevojë për mbështetje publike, deklaroi kreu i grupit, Carsten Spohr në një mesazh për punonjësit.

“Ne nuk mund ta kalojmë këtë krizë në rritje pa mbështetjen e shtetit”, theksoi Spohr në këtë video.

“Ne humbim çdo orë rreth një milionë euro nga likuiditetet tona”, theksoi ai.