image Hillary Clinton e Bill Clinton me fjalë romantike për njëri-tjetrin

Bota e Yjeve

Hillary Clinton e Bill Clinton me fjalë romantike për njëri-tjetrin

news image

Qifti i njohur ndoshta nga e gjithë bota, sot e kanë shënuar përvjetorin e tyre të martesës.

E të dy kanë postuar fotografi të tyre në twitter dhe ja kanë kushtuar njëri tjetrit nga një fjali romantike.

Hillary ka shkruar “44 vite më pas dhe ai është në formë ende” kurse bashkëshorti i saj Bill Clinton i cili edhe është një mik i madh i shqiptarëve ka shkruar “Dhe pas 44 viteve, unë të shikoj me lumturi ashtu sikur të shikoja atëhere”.