image Filmi “Heshtja e Sirenave” me premierë botërore në Brazil

Film

Filmi “Heshtja e Sirenave” me premierë botërore në Brazil

news image

Filmi “Silence of Sirens”( Heshtja e Sirenave) me regji dhe skenar nga Gazmend Nela, do të ketë premierën botërore në një nga festivalet më prestigjoze në botë, festivali i filmit Mostra, Sao Palo, Brazil (Edicioni i 47-të), në kategorinë New Film Makers Competition.

Ky film është bashkëprodhuar nga Frame production, Ikonë Studio, Alva Film, Albasky Film, Skopje Film Studio, RTS Radio Télévision Suisse, In My Country Post Production, me mbështetje nga Qendra Kinematografike e Kosovës.

Me producentë: Arben Shala, Valon Bajgora, Britta Rindelaub, Thomas Reichlin, Paskal Semini, Tomi Salkovski dhe Gazmend Nela.

Në film luajnë: Sunaj Raça, Allmir Suhodolli, Armenis Nokshiqi dhe Rina Krasniqi.

Edicioni i 47-të i festivalit ndërkombëtar të filmit Sao Paulo në Brazil do të mbahet mes datav 19 tetor dhe 1 nëntor.

Ikonë Studio

Alva Film

Skopje Film Studio

RADIO TELEVISION SUISSE (RTS)

In My Country Post Productions

Gazmend Nela

Valon Bajgora

Rina Krasniqi

Naser Rafuna

https://www.facebook.com/qendrakinematografikeekosoves/posts/pfbid0JMcDiUM8cpRA8XMexPiijX536dkzq1yiRVnmUYc7HsRpMatPZFYzv2BBVhsDoFuKl?cft[0]=AZUBoaLBvnAVuH1_y9ZZRB5wcMevsSHaZIrEjkezw50h_ey9vJuBvo_M5evWObKaMtsYvXh6iNwSjG_tm6XKJOeYMF_JfEOTsCcTpthNiW6c_Dr-yGV2KXL6vxXgCKg8lbFatiSs-dOtbarSx0QiGc-KYfvWFwXZKr4Iuy4cOQPgbrAOr4Tw8Em-AtX7pl79koE&tn=%2CO%2CP-R
May be a graphic of 1 person and text

/GazetaSinjali/