image Elon Musk do të shtoj thirrje zanore dhe video në Twitter, si dhe një mënyrë për të fituar para

Aplikacione

Elon Musk do të shtoj thirrje zanore dhe video në Twitter, si dhe një mënyrë për të fituar para

news image

Nëse besoni Elon Musk, Twitter po merr një sërë aftësish të reja, në çdo moment tani.

Elon Musk ka zbuluar planin e tij për të shtuar thirrje zanore dhe video në Twitter, si dhe një mënyrë për të fituar para drejtpërdrejt nga krijuesit e përmbajtjes.

CEO i Tesla ka qenë në bisedime me CEO të Twitter Jack Dorsey rreth asaj se si të përmirësohet platforma.

Musk shpreson se kjo do të krijojë një platformë më interaktive që u mundëson përdoruesve të lidhen në një mënyrë më personale.

Ndërsa disa janë të ngazëllyer për ndryshimet, të tjerët janë të shqetësuar për potencialin për abuzim dhe ngacmim.

Nuk ka asnjë fjalë se kur do të publikohen këto përditësime.

/GazetaSinjali/