image Dënohet me burgim dhe gjobë prizrenasi që ia vodhi kuletën punëtores së lokalit

Drejtësi

Dënohet me burgim dhe gjobë prizrenasi që ia vodhi kuletën punëtores së lokalit

news image

Gjykata Themelore në Prizren e ka shpallur sot fajtor të akuzuarin S.R., për veprën penale “Vjedhje”, raporton Gazeta Sinjali.

Sipas njoftimit të kësaj gjykate, S.R., më 5 shkurt të vitit 2018, kishte hyrë në një lokal në Prizren dhe kishte kërkuar ujë nga punëtorja e lokalit.

Kur ajo kishte shkuar për t’i sjellë ujin, S.R., sipas gjykatës, ia kishte vjedhur asaj portofolin, në të cilën ajo kishte para, kartelën e bankës, letërnjoftimin dhe patentë shoferin.

Kësisoj, gjykata vlerëson se me këto veprime ai ka kryer veprën penale “Vjedhja”.

Me këtë rast, gjykata e ka dënuar S.R., me 1 vit burgim dhe 300 euro gjobë.

Pas shpalljes së aktgjykimit, gjyqtari i rastit ka njoftuar palët që brenda afatit ligjor të gjithë palët në procedurë do të pranojnë aktgjykimin e plotë në formë të shkruar dhe të arsyetuar.

“I akuzuari S.R., në shqyrtimin fillestar e kanë pranuar fajësinë për veprën penale për të cilën akuzohej”, thuhet në njoftimin e gjykatës.

Kundër këtij Aktgjykimi pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në Gjykatën e Apelit./Gazeta Sinjali/