image Shëndeti -

Jetë

news image
Simptoma e papritur që shkaktohet për shkak të vapës ekstreme
Shëndeti
news image
Bebja me peshën më të madhe në 10 vitet e fundit ka lindur në Shqipëri
Shëndeti
news image
Miratohet ilaçi i kompanisë Eli Lilly për të ngadalësuar sëmundjen e Alzheimerit
Shëndeti
news image
Mos flini me kondicioner të ndezur, ja si mund të ndikojë në shëndetin tuaj
Shëndeti
news image
Çfarë është metformina dhe a ndihmon me fertilitetin
Shëndeti
news image
OBSH: Pluhuri i talkut dyshohet se shkakton kancer tek gratë
Shëndeti
news image
Temperatura e lartë mund të ketë ndikim të dëmshëm tek gratë shtatzëna dhe shëndeti i fëmijës
Shëndeti
news image
Studimi i ri: Vajzat po përballen me perioda menstruale në mosha më të reja në krahasim me brezat e kaluar
Shëndeti
news image
Adoleshentët që pinë kanabis janë më të prirur ndaj problemeve mendore
Shëndeti
news image
Studimi i ri ngre dyshime rreth sigurisë së përdorimit të kanabidiolit gjatë shtatzënisë
Shëndeti
news image
Studim: Shkathtësia mendore e grave është më e mirë gjatë menstruacioneve
Shëndeti
news image
Finlanda, shteti i parë që do të vaksinojë njerëzit kundër gripit të shpezëve
Shëndeti
news image
I pari rast në botë, 13-vjeçari merr trajtimin e veçantë për epilepsinë
Shëndeti
news image
Studimi i ri konfirmon shkakun gjenetik të sëmundjeve ekstreme të mëngjesit
Shëndeti
news image
Si vret i nxehti? Trullos trurin, bllokon organet, mbingarkon zemrën
Shëndeti
news image
Një test gjaku duke përdorur AI mund të parashikojë Parkinsonin 7 vjet para se të shfaqen simptomat
Shëndeti