image Financa -

Ekonomi

news image
Nënshkruhet marrëveshja për IPA 2022 me vlerë mbi 62 milionë euro
Financa
news image
Komisioni për Buxhet sot diskuton për situatën në Trust
Financa
news image
Fondi i Kursimeve Pensionale i Kosovës: Brenda tre muajve janë humbur 36 milionë euro
Financa
news image
Ndahen 6 milionë euro për të kryer pagesat e qytetarëve të cilët kanë kursyer rrymën
Financa
news image
Hoti: Po vërehet mungesa e bordit në Trust – kursimet në mëshirë të fatit
Financa
news image
Kosova pranon 67.5 milionë euro nga BE si mbështetje ndaj krizës energjetike
Financa
news image
Murati: Sot u ekzekutua mbështetja për punëdhënësit që rritën pagat e 17 mijë punëtorëve në sektorin privat
Financa
news image
Qeveria vazhdon subvencionet për rrymën e kursyer
Financa
news image
MINT zbulon “projektin gjigant” të cilin e paralajmëroi Komuna e Prishtinës, do hapen 200 vende të reja pune
Financa
news image
Rekord kursimesh: Kosovarët kanë mbi 5.5 miliardë € depozita në banka
Financa
news image
Rriten investimet direkte nga Gjermania në Kosovë, në këto sektore u investua më shumë
Financa
news image
Murati: Për tri javë, mbi 1 mijë të rinj u punësuan në “Super Puna”
Financa
news image
S’i prek Ligji i Pagave: Guvernatori i BQK-së dhe drejtori i Trustit marrin mbi 4 mijë euro në muaj
Financa
news image
Nënshkruhet marrëveshja për “IPA 2023”, Kosova përfiton 75 milionë euro
Financa
news image
Hoti: Mjerë për atë ekonomi ku rriten subvencionet e zvogëlohen investimet
Financa
news image
Nënshkruhen marrëveshjet për mbështetje në vlerë prej 1.2 milionë euro të 19 kuzhinave popullore
Financa