image Biznes -

Ekonomi

news image
Punëtorët kosovarë shkojnë në Gjermani, ata nga Nepali e Bangladeshi vijnë për të punuar në Kosovë
Biznes
news image
Osmani takon përfaqësuesit e bizneseve: Mbetemi të përkushtuar në rritjen e investimeve
Biznes
news image
Ligji i ri gjerman për zinxhirët e furnizimit prek edhe kompanitë nga Kosova
Biznes
news image
Rizvanolli: Konfiskimi i pajisjeve për mihje të kriptovalutave ndikoi në kursimin e 1 milion eurove
Biznes
news image
Murati: Janë mbi 1400 pozita të lira në “Superpuna”, ka paga që shkojnë deri në 1000 euro
Biznes
news image
Punëdhënësit obligohen që për çdo 50 të punësuar, të punësojnë një person me aftësi të kufizuara
Biznes
news image
Oda Amerikane dhe Rozeta Hajdari paralajmërojnë legjislacionin e ri për lehtësim të investimeve
Biznes
news image
ATK-ja kërkon nga bizneset të lëshojnë kuponë fiskalë për shitjet online
Kosovë
news image
FMN mblidhet për Kosovën: Të luftohet korrupsioni, inflacioni në vitin 2022 ishte mbi 11%
Biznes
news image
ASK-ja tregon se sa biznese u regjistruan dhe shuan brenda 14 viteve
Biznes
news image
Shqiptarët e Kosovës turistët kryesor në Shqipëri, më 2022 shënuan shifrën mbi 3 milionë
Biznes
news image
Rizvanolli: “Vala” është prezente në të gjitha pikat kufitare
Biznes
news image
​Vetëm 1200 biznese aplikuan në ATK për të subvencionuar rritjen e pagave për punëtorë
Biznes
news image
Shefi i BB-së në Kosovë: Kosova ka nevojë për një rritje më të shpejtë ekonomike
Prodhime Vendore
news image
AKK nis procedurat kundër Telekomit Mobil të Serbisë për operimin e saj në Kosovë
Biznes
news image
AKB: Biznesi i Kosovës faktori kryesor i rritjes ekonomike e të hyrave
Prodhime Vendore